Hoe herken je een kwalitatieve onderzoekshandschoen? 

Het gaat om wat je niet ziet ....


Een hoogwaardige onderzoekshandschoen vindt de perfecte balans tussen bescherming en comfort voor optimale klinische resultaten, en biedt daarbij ook zorgverleners en patiënten bescherming . De Halyard handschoenen zijn hier het perfecte voorbeeld van!

Maar ondervind het vooral zelf! Vraag je gratis stalenpakket aan  via het formulier onderaan deze pagina.

Het gaat om wat je niet ziet dat kwaliteit biedt

AQL (Acceptable Quality Level) is een indicator voor de kwaliteit van de handschoen. Hoe lager de AQL, hoe hoger de productkwaliteit en hoe lager de incidentie van gaatjes en andere defecten die de barrière kunnen verbreken en uiteindelijk leiden tot infectie. HALYARD* nitrile onderzoekshandschoenen voldoen ruimschoots aan de handschoennorm EN 455- 1:2020, met een AQL van slechts 1,0 bij STERLING* en PURPLE* handschoenen.

De impact van deze significant lagere AQL-scores komt tot uitdrukking in de verminderde kans op defecten: Een handschoen met een AQL van 1,0 heeft 33% minder kans op ernstige defecten dan een handschoen met een AQL van 1,5.

HET GAAT OM WAT JE NIET ZIET DAT BESCHERMING BIEDT

Niet alle nitrile onderzoekshandschoenen bieden hetzelfde beschermingsniveau. HALYARD* nitrile onderzoekshandschoenen zijn geclassificeerd als EN ISO 374-1:2016 type B-handschoenen. Met deze handschoenen kan volledig worden vertrouwd op bescherming bij contact met chemicaliën of micro-organismen. 

De gepatenteerde formule van materialen biedt bescherming zonder enige concessie te doen aan de elasticiteit en de pasvorm.

HET GAAT OM WAT JE NIET ZIET DAT COMFORT BIEDT

Nitrile onderzoekshandschoenen van slechte kwaliteit kunnen leiden tot huidirritatie, met nadelige gevolgen voor tastgevoeligheid en klinische resultaten. HALYARD* nitrile onderzoekshandschoenen leveren een bijdrage aan het verkleinen van de kans op huidirritatie en bieden betere tastgevoeligheid, minder handvermoeidheid en extra zachtheid, koelte en comfort.

  • Bevat geen natuurlijke rubberlatex 
  • Drie keer gespoeld om residu van schadelijke chemicaliën op de handschoenen te verminderen 
  • Hoge tastgevoeligheid 
  • Voldoet aan ISO 10993-10:2021 voor optimale huidgezondheid

Bestel hier uw gratis stalenpakket met verschillende onderzoekshandschoenen van Halyard.
Uw contactgegevens: voor de verzending en praktische informatie
Uw persoonlijke gegevens: voor de bevestiging en praktische info
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *