InMotion VR lanceert update met Magic Horizons


'Wij veranderen de gezondheidszorg door adaptieve en gepersonaliseerde oefeningen te bieden d.m.v. Virtual Reality'. Zo omschrijft inMotion VR zichzelf. Ze ontwikkelden een oefenplatform voor fysio-, ergo- en neurotherapie genaamd Corpus VR. Eind februari lanceerden zij een veelbelovende update in hun platform met 360° immersive video's van Magic Horizons.

Deze video's zijn ontworpen om kijkers een meeslepende ervaring te bieden van verschillende natuurlijke landschappen en omgevingen over de hele wereld. Ze zijn gemaakt met behulp van 360-graden camera's en geavanceerde geluidstechnologie, waardoor de kijker de sensatie krijgt er echt te zijn.  De Magic Horizons-reeks omvat video's van verschillende landschappen, zoals een tropisch strand. Elke video is ontworpen om een rustgevende en ontspannende sfeer te bieden, waardoor het perfect is om te gebruiken bij relaxatie of stress management.

Waarom VR? En waarom Corpus VR?

  • De patiënt krijgt meer focus, omdat hij compleet ondergedompeld wordt in de virtuele wereld, vrij van afleiding! 
  • Corpus VR biedt gepersonaliseerde programma's voor iedere patiënt. En elke sessie wordt veilig opgeslagen op de server voor het monitoren van de voortgang. 
  • Als therapeut krijg je een beter inzicht en begrip van de pijngebieden en voortgang dankzij de geautomatiseerde gegevens verzameling. 
  • Corpus VR zorgt ervoor dat je niet al je tijd aan de administratieve taken hoeft te besteden zoals het noteren van bewegingsuitslagen en notities. Door de automatisering hiervan kun jij je kostbare tijd besteden aan de patiënt

“Corpus VR is een zeer interessant therapieplatform om ons neurocognitieve en fysieke revalidatieprogramma uit te breiden, met name de mobiele versies van VR-applicaties. Het stelt ons in staat om deze techniek te gebruiken in de zeer vroege stadia van het herstel (acute fase) en in de normale revalidatiefase (subacute fase)." Lode Sabbe Hoofdergotherapeut at Universitair Ziekenhuis Gent

Meer weten?

Wij komen met plezier bij u langs om het platform en de hardware in een praktische demonstratie toe te lichten. Vul onderstaand formulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. 

Stel uw vraag over Corpus VR of vraag uw live demonstratie aan.
Naam
Contactgegevens
Naam instelling
Stel hier uw vraag
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *