Schiller voorloper op gebied van MRI compatibele monitoring dankzij Spirometrie functie



Een MRI nemen van een patiënt onder anesthesie is geen sinecure. Om de veiligheid van de patiënt te kunnen garanderen wil je uiteraard de nodige vitals kunnen monitoren. Schiller Medical, gevestigde waarde op gebied van cardiologische diagnostiek en monitoring zet een enorme stap voorwaarts in dit gebied met hun laatste innovatie: de MRI compatibele monitor Maglife RT-1. Zo werd dit toestel o.a. uitgerust met een spirometriefunctie met optionele capnografische patiëntenlijn.

De spirometrie functie

Spirometrie controleert de ademhalingsfrequentie van de patiënt in aanvulling op het anesthesiemiddel en de ademhalings- of eventueel beademingsgassen. Maglife RT-1 meet de concentratie van gas, verdovingsmiddel en het volume van de ingeademde lucht. Alles kan van buitenaf worden gevolgd op het remote monitoring scherm: de Magscreen. De spirometriesensor achteraan het apparaat bewaakt de vitale parameters op het scherm volgens uw wensen. Schiller is een voorloper in dit type aanpak.


Innovatief en veelzijdig

Naast de vooruitstrevende toevoeging van de spirometriefunctie biedt het toestel ook een nooit geziene nabijheid tot het MRI apparaat ( <50 cm) en kan het met toestellen met een magneetsterkte van 0.2 tot 3 tesla gecombineerd worden. Dankzij de spirometrie functie maar ook de draadloze ECG en SPO2 sensoren biedt het aan de zorgverlener tijdens de scan gemoedsrust bij alle types van patiënten: van volwassenen tot en met neonaten. 



Of vul onderstaand formulier in. Onze product experten nemen met plezier contact met u op.
Wat is uw vraag? Wenst u iets specifieks te weten? Wilt u graag een demonstratie bij u ter plaatse? Laat het ons weten.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *