PhD kinesitherapeut Mr. Duprez geeft zijn indrukken nav de test van de Mobilyzer in het EpiCURA ziekenhuis


De Mobilyzer Premium is getest in het EpiCURA-ziekenhuis in Hornu. Het toestel werd door therapeuten en patiënten enorm geapprecieerd. Mr. Duprez, PhD kinesitherapeut op intensive care en pneumologie en op revalidatie van de luchtwegen, gaf ons zijn indrukken.

Het model dat ik heb uitgeprobeerd was de Excellent-versie, ik was vooral onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid van de Mobilyzer. Soliditeit, stabiliteit, pragmatisme en aanpassing aan mijn patiënten zijn de kwalificaties waarop ik dit hulpmiddel beoordeelde. Mijn collega's en patiënten hebben dit nieuwe product onmiddellijk opgepikt en het heeft, wat de veiligheid en de loopafstand betreft, zeer goede resultaten opgeleverd bij post-Covid- en neuro-revalidatiepatiënten. Het algemene gevoel van de patiënten is dat ze zich veilig voelen wanneer zij met deze high-tech infuuspaal/loophulp wandelen. Bovendien wordt het lopen vergemakkelijkt door de stevige steun die de patiënten krijgen dmv. de handgrepen van de Mobilyzer. Veel accessoires zoals infuusstangen, pomphouders, zakken en O² kunnen gecombineerd worden naargelang de behoeften van de patiënt. Tenslotte besparen de Mobilyzers veel ruimte omdat ze netjes in elkaar schuiven. Veel makkelijker dan standaard infuuspalen dus.


TECHNICARE

TechniCare ontwierp de efficiënte en innovatieve Mobilyzer: staphulp én infuuspaal, 2 in 1 dus. TechniCare is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg om de kwaliteit van leven voor individuen en gemeenschappen te verbeteren. Met zijn focus op onderzoek en ontwikkeling is het bedrijf goed gepositioneerd om de vooruitgang in de gezondheidszorg de komende jaren te blijven stimuleren.