Nobi ontvangt meerdere awards

Welverdiende erkenning voor de makers van de AI gedreven zorglamp

De makers van Nobi, de AI gedreven zorglamp kregen welverdiende erkenning en ontvingen meerdere awards begin dit jaar. Ze haalden het podium bij de Muse Design awards, de IF design awards en de UK Health Tech digital awards.

Nobi helpt levens en de toekomst van de zorg veranderen. De slimme lamp helpt vallen voorkomen en zorgt voor snelle hulp als het toch tot een val komt. En bovendien is ze bijzonder mooi: geen stigmatiserende hulpknop maar een prachtige design lamp. Dat wisten wij uiteraard, als exclusieve distributeur al langer. Maar heel fijn dat dit, door de ontvangst van deze awards alweer volmondig bevestigd wordt.


Lees er hier meer over. 

Wat doet Nobi ook alweer? 

Op oudere leeftijd kan een val ons leven een lelijke wending geven. Snelle hulp na een val is cruciaal. Vallen vermijden nog beter. En dat is precies wat Nobi doet!


Snelle hulp na een val

1 op 2 ouderen die na een val 1 uur of langer op de grond liggen, overlijdt binnen 6 maanden. Snelle hulp is van levensbelang! Met Nobi bieden zorgmedewerkers hulp binnen 90 seconden.

Valpreventie

Met automatische verlichting helpt Nobi desoriëntatie te voorkomen en ondersteunt de slimme lamp het natuurlijke dagritme via circadiaanse verlichting.

Slim en Stijlvol

Nobi combineert optische zorgsensoren en artificiële intelligentie in een stijlvolle, levensreddende lamp die naadloos past in elk interieur.