Ontdek het Nieuwe Rehab Magazine: Innovaties in Revalidatie


Ontdek het nieuwe Rehab Magazine! We stellen de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van revalidatie voor. Dit nummer staat boordevol waardevolle informatie en innovatieve producten die zowel therapeuten als patiënten zullen inspireren.

Functionele Revalidatie met Keiser Pneumatische Apparatuur

In dit nummer belichten we de voordelen van Keiser pneumatische apparatuur. Deze apparaten staan bekend om hun betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak. Volgens Kinecare, een groepspraktijk voor kinesitherapie en osteopathie in Tongeren en Sint-Truiden, zijn Keiser toestellen de beste pneumatische trainers op de markt: 

“Werken met Keiser toestellen is werken met betrouwbare, veilige en makkelijk te besturen toestellen. Naar onze mening veruit de beste pneumatische trainer die er op de markt is."

 Bij Keiser ligt de focus niet alleen op apparatuur, maar ook op training en opleiding via de Keiser Academy, waar kennis en expertise worden gedeeld om optimaal gebruik te maken van de apparatuur. Ontdek meer over Keiser en hun innovatieve toestellen in het Rehab Magazine. 

Corpus VR: Gamification in Revalidatie

InMotion VR introduceert Corpus VR, een baanbrekend oefenplatform voor fysio-, ergo- en neurotherapie. Bij inMotion VR geloven ze dat Virtual Reality, gecombineerd met persoonlijke therapie en gamification, de gezondheidszorg aanzienlijk kan verbeteren. Corpus VR draait om drie pijlers:

  • Slimmer
  • Sneller
  • Beter
Ontdek hoe Corpus VR revalidatie kan transformeren en wat het voor jouw praktijk kan betekenen in ons nieuwe magazine.

TyroTherapy met Pablo & Tymo

TyroTherapy door Tyromotion biedt een verfrissende benadering van revalidatie door de eentonigheid van alledaagse therapie te doorbreken. Ontdek de voordelen van: 

  • Pablo: Een modern draadloos test- en therapieapparaat voor revalidatie van zowel bovenste als onderste ledematen.
  • Tymo: Het dunste balansplatform ter wereld en een draagbaar posturografiesysteem.

Lees meer over deze innovatieve therapieën in ons magazine en ontdek hoe ze jouw praktijk kunnen versterken.

Fiets de Wereld Rond met MOTOmed

MOTOmed Bewegingstherapie is ontworpen voor mensen met bewegingsbeperkingen en biedt drie vormen van therapie: actieve, servo-ondersteunende en passieve training. Gebruikers kunnen trainen vanuit een rolstoel, stoel, verpleegbed of therapiebank. MOTOmed zorgt voor optimale spieractivatie en biedt een waardevolle aanvulling op bestaande therapieën.

Spiegeltherapie van Dessintey

Dessintey ontwikkelt technologieën die intensieve revalidatie ondersteunen en het herstelproces versnellen. Met een focus op neurowetenschappen en samenwerking met therapeuten en artsen, biedt Dessintey eenvoudige en efficiënte revalidatietechnologieën die de levenskwaliteit van patiënten verbeteren.

Ezygain Ema: Slimme Loopband voor Cognitieve Revalidatie

De Ezygain Ema is een innovatieve, compacte en makkelijk verplaatsbare loopband voor revalidatie. Met functies zoals een installatieharnas in de rolstoel, geautomatiseerde verticalisatie en ingebouwde sensors, biedt de Ema uitgebreide mogelijkheden voor looprevalidatie.

Vul onderstaand formulier in om uw Rehab magazine per post te ontvangen
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *