SCHILLER's Reis naar Succes door de Ogen van Gerry


Samen vieren we het 50-jarig bestaan van SCHILLER. In deze blogpost deelt Gerry, al 35 jaar ervaring met SCHILLER apparatuur, zijn bijzondere reis en ervaringen met SCHILLER.

Het Begin van de Reis

Gerry begon zijn carrière met een droom om in tv-technieken te werken, na zijn afstudeerproject bij Barco. Hij kreeg echter een kans bij Nova Midica als servicetechnicus voor medische apparatuur. Ondanks zijn aanvankelijke aarzeling vanwege zijn neiging om ziek te worden in ziekenhuizen, besloot hij de uitdaging aan te gaan. Na een proefperiode van zes maanden werd hij officieel aangenomen. Zijn eerste verantwoordelijkheden omvatten het werken met injectiepompen en het beginnende SCHILLER-assortiment.

De Technologische Evolutie

Gerry herinnert zich levendig de introductie van de SCHILLER CS6, een revolutionair toestel dat zes kanalen kon registreren, iets wat ongekend was in die tijd. Dit markeerde een belangrijke groeiperiode voor SCHILLER in België. De opvolger, de CS100, werd een immens succes en leidde tot dagelijkse leveringen van nieuwe toestellen in België.

De Opkomst van Informatica

Met de komst van computers veranderde Gerry's werk drastisch. EKG-toestellen werden gekoppeld aan computers, wat een geheel nieuwe reeks vaardigheden vereiste. Gerry moest zichzelf bijscholen in informatica, wat een uitdaging maar ook een leerzame ervaring was. Hij nam de verantwoordelijkheid voor servers, netwerken en de koppelingen van medische apparatuur.

Samenwerking en Groei

Door de jaren heen groeide het team en werd het werk diverser. Gerry en zijn team staan nog steeds bekend als een van de beste en meest hechte distributeurs van SCHILLER-apparatuur. De samenwerking met internationale collega's en jaarlijkse trainingen in Zwitserland hielpen bij het oplossen van problemen en het verbeteren van de technische kennis.

Toekomstvisie

Nu, na 35 jaar, ziet Gerry een terugkeer naar meer pure elektronica, met minder afhankelijkheid van Windows-gebaseerde systemen. Hij blijft enthousiast over de toekomst en de voortdurende innovaties van SCHILLER.

Gerry's toewijding en passie voor SCHILLER-apparatuur hebben niet alleen bijgedragen aan zijn persoonlijke succes, maar ook aan de groei en het succes van SCHILLER in België. Terwijl we het 50-jarig jubileum van SCHILLER vieren, eren we ook de opmerkelijke bijdragen van mensen zoals Gerry die de weg hebben geplaveid voor voortdurende innovatie en succes in de medische technologie.